TENTANG KAMI

Shandong Tianyou Torowongan Téknik Equipment Co., Ltd. didirikan dina 2000 sarta ngabogaan pangalaman manufaktur 20 taun jadi jauh. Dumasar konsép "Integritas Kahiji, Quality munggaran", pabrik kami mastikeun ngadalikeun sumberna lamun purchasing bahan baku insinyur sarta pagawe .Our mastikeun implements standar industri pengolahan dina unggal prosés pikeun ngahontal kaunggulan anu ku kualitas ...

  • HPME b
  • Panas Treatment Vacumm tungku

    Ngadopsi canggih teknologi Vaccum tungku internasional, cutters urang bakal meunang teu karasa hadé tur kateguhan.

  • HPME a

pabrik Kauntungan

mesin lathe canggih, insinyur ngalaman, ngawangun workshop pangropéa on tunneling jobsite (nyadiakeun hadé jasa saatos-jualan).

kira-kira

panalungtikan

Urang narékahan pikeun nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas. Menta informasi, Sampel & Quote, Contact us!

WhatsApp Online Chat!