RRETH NESH

Shandong Tianyou Tunnel Engineering Equipment Co, Ltd ishte themeluar në vitin 2000 dhe ka një përvojë të prodhimit prej 20 vjet deri më tani. Bazuar në konceptin e "integritetit të parë, Cilësia e parë", Fabrika jonë rreptë kontrollin e burimit kur blerjen e lëndëve të para inxhinierë tona dhe punëtorë mënyrë rigoroze të zbatojë standardet e prodhimit në çdo proces për të arritur avantazhin me cilësi ...

  • HPME b
  • Heat Treatment Vacumm Furnace

    Miratojë teknologji të përparuar ndërkombëtare vakum furre, hapëse tanë do të merrni një fortësi të mirë dhe rezistencë.

  • HPME një

Fabrika Advantage

makina të avancuara torno, inxhinierë me përvojë, ndërtuar punëtori të mirëmbajtjes në tunneling jobsite (të sigurojë një të mirë pas shitjes shërbimi).

për

hetim

Ne përpiqemi që të sigurojë klientët me produkte të cilësisë. Të kërkojë informacion, Sample & Quote, na kontaktoni!

WhatsApp Online Chat!