BABAGAN AWAKE DHEWE

Shandong Tianyou Tunnel Engineering Equipment Co., Ltd. iki diadegaké ing taun 2000 lan wis pengalaman Manufaktur saka 20 taun dadi adoh. Adhedhasar konsep "Integrity First, Quality First", pabrik Kita strictly ngontrol sumber nalika mundhut bahan mentahan engineers lan buruh Regawa strictly nindakake standar Manufaktur ing saben proses kanggo entuk kauntungan dening kualitas ...

  • HPME b
  • Panas perawatan Vacumm Tungku

    Nganggo majeng teknologi Vaccum Tungku internasional, pemotong kita bakal atose luwih apik lan kateguhan.

  • HPME a

pabrik Advantage

mesin lathe Lanjut, engineers experienced, mbangun bengkel pangopènan ing tunneling Jobsite (nyedhiyani luwih layanan sawise-sales).

bab

Nakoni, nyelidiki

Kita usaha kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas. Nyuwun informasi, Sample & Quote, Hubungi kita!

Tampilan Online Chat!